fbpx


Hent mine 3 gode tarot oplæg

Disse 3 tarotoplæg er mit bud på nogle nemme og overskuelige oplæg til dig, der lige er begyndt at bruge tarotkort, eller til dig, der har været i gang et stykke tid, men mangler et par gode, simple oplæg i din samling.

De koster intet andet end din mail-adresse.

Få 3 gode tarotoplæg her

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor du hver måned modtager link til Fuldmåneoplægget, inspiration til Tarot, samt lejlighedsvise tilbud. Ved at tilmelde dig, accepterer du at modtage markedsføring. Jeg kunne ikke finde på at dele din mailadresse med andre, og du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik.

Louise Cecillia Larsen's 3 gode tarotoplæg

Hej

Jeg hedder Louise


Jeg hedder Louise Cecillia Larsen og jeg står bag LCL- Tarot.

Jeg tabte mit hjerte til Aleister Crowleys Tarotkort for 20 år siden, da jeg fik et sæt kort af mine veninder til min 30 års fødselsdag.

Jeg brænder for at gøre Tarot enkelt og forståeligt for dig, der ønsker at have tarotkort som en naturlig del af din hverdag.

Derfor har jeg samlet disse 3 overskuelige tarotoplæg, så du kan komme i gang med dine tarotkort eller supplere de oplæg, du bruger lige nu.